Aanmelden en Lidmaatschap

Hoe word je Insider?
Aanmelden kun je door een email te sturen aan Marian de With: marian@insidersnijmegen.nl. Na aanmelding neemt ons ledensecretariaat per email of telefonisch contact met je op voor aanvullende informatie en stuur je een pasfoto naar het postadres van het ledensecretariaat. De pasfoto wordt gebruikt voor het pasje van de KNLTB. Op dit pasje staan onder meer je persoonlijke nummer en het verenigingsnummer. Het pasje heb je nodig voor het spelen van competitie en toernooien maar ook voor het reserveren van een baan.

Wat kost het?
Lidmaatschap kost € 140,00 per jaar, bij betaling vóór 1 april €135,00. Dit is inclusief gratis koffie en thee en gebruik van tennisballen. Bij aanmelding betalen nieuwe leden tevens eenmalig € 12,50 administratiekosten.

Naast het 'gewone' lidmaatschap kent onze club ook het zogenaamde koffielidmaatschap of ondersteunend lidmaatschap: niet spelen maar wel gratis koffie of thee. De kosten hiervan zijn
€ 25,00 per jaar.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, per mail of brief, gericht aan de ledenadministratie (marian@insidersnijmegen.nl) Opzeggingen dienen voor 1 december van het kalenderjaar voorafgaand aan het jaar dat men het lidmaatschap beëindigd wil zien, bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Onze tennisclub neemt deel aan de meedoenregeling. Met de Meedoen-regeling geeft de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen maximaal € 150,- om te sporten, een cursus te volgen of een culturele activiteit te doen. Als je voor deze regeling in aanmerking komt, kun je hiermee je lidmaatschap en een deel van eventuele tennislessen bekostigen. Klik hier voor meer informatie en een aanvraagformulier bij de gemeente.

Waarom Insider?
Wij spelen op twee prachtig onderhouden gravelbanen. Je waant je op Roland Garos. Wij zijn de kleinste én de gezelligste club van Nijmegen. Fanatiek met een knipoog. Een goede mix van sportiviteit en gezelligheid. Bij ons krijg je gratis koffie en thee en maak je gratis gebruik van goede tennisballen. De sfeer is goed, iedereen is welkom. Er is veel speeltijd en er zijn nooit lange wachttijden. Je kunt meedoen aan diverse toernooien en aan een interne competie. Voor wie meer uitdaging zoekt, hebben we drie competitieteams.

Kom kijken en doe vrijblijvend mee aan onze tossavond (dubbelen in wisselende samenstelling).

Daarom Insider!

download hier de advertentie-flyer van de Insiders

 

Terug naar Startpagina