Wanneer kun je tennissen?

Er zijn twee verlichte buitenbanen met een gravelondergrond. De banen zijn open van eind maart tot half december (als de vorst dit toelaat).

Op doordeweekse dagen kan er van 8.00 uur tot 23.00 uur worden getennist en in het weekend van 9.00 uur totdat de duisternis invalt, omdat met de buurt is afgesproken dat de lichten niet aangaan. Trek de juiste schoenen aan (dit is erg belangrijk ter voorkoming van blessures en voor het behoud van onze banen) en neem je racket mee. Je kunt een baan op afstand reserveren of 'afhangen' via de KNLTBClubapp die je kunt downloaden als je lid bent. Uiteraard ontvang je hier meer informatie over als je lid bent. Enkelspel: 45 minuten, dubbelspel 60 minuten. Reserveren kan 72 uur van te voren.

Op maandagavond is er vanaf 19.30 uur een gezamenlijke labelavond met Avanti. Op deze avond kunnen alle leden meedoen. Je neemt je ledenpasje mee. Het centrale indeelpunt is het clubhuis van Avanti. De partijen duren steeds een half uur. Zo speel je dus een hele avond tegen en met verschillende mensen.

 

Terug naar Startpagina